11 Nov

4 tipuri de femei care adora haine de blana

Paradoxal, anii de criza economica nu au anihilat apetitul femeilor pentru haine de blana, ba dimpotriva, in prezentarile pentru toamna/iarna 2010 hainele si accesoriile din blana au “sufocat” pasarelele. De coboram in strada, si aici le gasim la tot pasul.

Asociata cu luxul si cu feminitatea, blana a exercitat intotdeauna o fascinatie aparte asupra designerilor de moda si asupra femeilor de pretutindeni. Iata cateva stiluri de a purta hainele de blana.

Stilul retro

Ai uneori senzatia ca te-ai nascut in alta epoca, fustele midi si coafurile din anii ’40 te fascineaza. Ai o gratie numai a ta, iar hainele de blana ca cele create de Hermes, Kenzo sau Lanvin iti vin ca turnate. Adopti un stil cu accente vintage, haine din blana de lungime medie, cu croi clasic.

Stilul punk

La polul opus de nostalgicele anilor ’40 esti tu, rebela, creativa si nebunatica. Asculti muzica ta, te uiti la filmele tale, ai prietenii tai, in mijlocul carora totul iti este permis. Inseamna ca ti se potrivesc hainele din blana artificiala, cu maneci cat mai lungi si de lungime scurta, cu volum, pe care le porti cu tricouri cu mesaj si cu blugi sfartecati.

Stilul avangardist

Tu esti cu un pas inaintea vremurilor, iti place sa fii cea care da tonul in materie de outfituri. Poate de aceea tot ce este non-clasic te fascineaza. Incearca hainele de blana create de Sonia Rykeil sau de Karl Lagerfeld, vei gasi in ele toata inspiratia de care ai nevoie.

Stilul boem rusesc

Feminina si misterioasa, tu ai un adevarat cult pentru hainele de blana voluminoase, pe care le asociezi automat cu luxul. A purta haine din blana naturala este pentru tine un mod de a-ti marca statutul social.

Comentarii

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *