Vitamina D este esntiala pentru intarirea sistemului osos, dar si pentru fortifierea imunitatii. Studii recente arata ca vitamina D ajuta la arderea grasimilor. Expunerea la soare si consumul anumitor alimente bogate in vitamina D au efecte benefice asupra organismului.
Pestele
Pestele, oricum alegeti sa il preparati, e o sursa bogata in vitamina D. In top sunt heringul, somonul si tonul.
Cerealele cu adaos de vitamine
O alegere sanatoasa pentru micul dejun, dar doar daca nu au continut de zahar. Consumati-le cu iaurt sau cu lapte de soia.
Stridiile
Pe langa continutul bogat de vitamina D, stridiile contin multe minerale esentiale, printre care amintim zincul si seleniul.
Caviarul
Caviarul, fie rosu, fie negru, asigura necesarul zilnic de vitamina D.
Ouale
Banalele oua sunt un aliment redutabil, atunci cand sunt consumate cu moderatie si sunt dde provenienta bio.
Ciupercile
Surse bogate de vitamina D, mai ales daca sunt uscate natural, la soare.
Carnea de porc
Pentru cei care apreciaza nu numai mancarea vegetariana, ci si o halca suculenta de carne, costirtele de porc sunt o sursa esentila de vitamina D.
Foto via becomegorgeous.com
Redescopera MODA, MODUL de-a fi senin si MODELUL preferat de pe catwalk.