20 Jun

Accesorii 2011. Esarfe din matase pentru barbati

Un accesoriu care castiga teren, sezon dupa sezon, sa fie pentru senzatia fina pe care matasea o lasa pe piele, sau pentru look-ul luxos, profesional, pe care il confera oricarei tinute? Oricare ar fi secretul succesului ei, cert este ca esarfa masculina a devenit un accesoriu de top in sezoanele calde.

Daca esti in faza in care iti cauti esarfa potrivita, orienteaza-te dupa culoare. La o camasa rosie, alege o esarfa pe culoarea ambrei, la una neagra, alege o esarfa gri, iar la o camasa maro, cea mai potrivita esarfa va fi pe tonuri camel. Totodata, o esarfa cu adevarat masculina va fi pe culoare uni sau cu un pattern minuscul si discret.

Contrar aparentelor, esarfele business sunt mai usor de gasit decat cele casual. Asta pentru ca, de regula, costumele business sunt pe tonuri neutre, asa ca poti alege o esarfa de aproape orice culoare. Tot legat de culoarea potrivita, daca te-ai bronzat sau daca ai un ten masliniu, puneti-l in valoare cu o esarfa deschisa la culoare.

Odata ce ai ales-o, leag-o cat mai fantezist, in functie de ocazie. La outfituri formale, poti folosi un ac, ca cel folosit la cravata.

Esarfa albastra Stefano Ricci

Foto via stylekandy.com, neimanmarcus.com

Comentarii

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *