27 Apr

Accesorii 2011 pentru primavara-vara

Cu cat mai mari si mai colorate, cu atat mai fashionable. Asa arata tendintele de primavara-vara la accesorii. Daca mai sunt si inspirate din vechile civilizatii – de la celti pana la incasi, poti deveni un adevarat trend setter purtandu-le.

Ca sa-ti faci o idee, iti prezint cateva dintre accesoriile-cheie ale anului. Chiar daca iti vor parea putin ciudate, adu-ti aminte de cuvintele lui Coco Chanel: “Pentru a fi de neinlocuit, trebuie sa fii mereu diferita “. Sa te reinventezi in fiecare zi, sa experimentezi si sa te transformi, incet-incet, intr-un mic fashion icon in comunitatea ta.

Un astfel de accesoriu iti poate schimba din temelii outfitul, iata de ce nu ar trebui sa eziti sa il porti.

Colierul cu aplicatii in forma de frunza, cu epoleti pe umeri si cu lanturi masive, creatie Akong.

In moda 2011 au intrat si colierele din panza. Desconsiderate de unii, asa-numitele “coliere din carpe” pot deveni un accesoriu hot, daca stii la ce outfit sa le porti. Asa este si colierul din bucati de lana gri, atasate pe un lant din argint masiv, creatie IRO.

Lanturile sunt prezente nu numai in coliere, ci si in bratari, de aceasta data asezate in layers, pe o bratara lata, din piele neagra, marca Guess. Accesoriul perfect pentru o bad girl provocatoare si sexy!

La polul opus, un accesoriu feminin si diafan, cerceii candelabru, cu margelute colorate, in stilul flower-power al anilor ’70. Creati de celebrul bijutier newyorkez – RJ Graziano.

Foto via polyvore.com, kabiri.co.uk, shoplesnouvelles.com, gbyguess.com, stylebop.com


Comentarii

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *