Intr-o zi care părea sa fie ca oricare alta, mă trântesc eu pe bancă și dau să-mi scot telefonul. Atâta doar că…telefonul era în buzunarul de la spate al pantalonilor. Mi-am dat seama de asta abia în momentul în care am auzit un pârâit ca de sticlă spartă sub mine.
-Aoleu, iPhone-ul meu! mi-am zis în sinea mea. Atunci a tot momentul în care mi-am dat seama ca, desi aveam iPhone, am uitat să-mi iau o husă mai acătării. Scot cu mâini moi telefonul și constat dauna: displayul arată ca o galaxie, plină de stele cu margini de sticlă. Spartă. Nu mai pornește.
Dacă aveam o husă cât de cât, iPhone-ul meu, cel mai probabil, scăpa teafăr și nevătămat.
Așa ca m-am învățat minte: data viitoare când voi avea nevoie de huse de telefon, voi da o ocheada pe site-ul celor de la Spacer. Deja am făcut-o și mi-am ales atât din rațiuni estetice, cât și pentru protecție sporită, o husă Spacer pentru iPhone 13 Mini, grosime 2mm, material flexibil silicon + interior cu microfibră.
Încărcător telefon tot de la Spacer vreau să-mi iau, caci am încredere în acest brand ce aduce echipamente electronice, IT și GSM livrate în fiecare casă.
Cei de la Spacer fac o selecție strictă a produselor pe care le includ în portofoliu, bazată pe o experiență profesională de peste 20 de ani, astfel încât să ofere clienților produse de calitate, certificate. Nu-ți recomand să comanzi random de pe net produse ieftine, fără recomandare. Eu una am pățit-o deja!
Accesoriile de tefefon ar trebui sa aibă următoarele caracteristici pentru a se numi “de calitate”:
⏳ Rezistența în timp. Cu toții ne iubim telefoanele. Ne dorim să reziste în timp. Iată de ce, e esențial să alegem accesorii de calitate, create din materiale durabile. O husă din material cu mai multe straturi de protecție, din material flexibil în interior și dur la exterior, cu protecție împotriva căzăturilor și zgârieturilor, eventual cu margini inltate pentru a proteja display-ul și cu suprafață mată, ușor texturată, anti-alunecare, poate face diferența dintre un display spart și unul intact.
? Calitatea. Am învățat (după ce am pățit-o) să fac diferența între a achiziționa un produs ieftin față de unul superior calitativ.
În plus, calitatea te ajută să economisești, pe termen lung. Poți privi achiziționarea unei folii de telefon ca pe o investiție. Probabil ați auzit de formula cost per utilizare:
costul per utilizare = Costul total al produsului / numărul utilizărilor
Gândind astfel, vei alege întotdeauna calitatea atunci când faci o achiziție de accesorii pentru telefon.
? Brandul. Avantajele unui produs de brand față de unul non-brand sunt evidente: pe lângă designul care iese în evidență al accesoriilor de firmă, nu stiu alții cum sunt, dar eu mă identific cu anumite branduri până la nivelul la care le port cu mândrie și.. cu atitudine. În plus, un brand e o garanție în plus a calității produsului.
? Aspectul. Din rațiuni estetice, îmi plac foliile cu margini rotunjite, husele ultrasim, cu reflexii albastre. Mai mult, accesoriile de calitate îmi dau un plus de încredere în mine.
✨ Încrederea. Prefer să nu trăiesc cu incertitudinea permanentă că display-ul telefonului s-ar putea sparge, sau că telefonul s-ar încălzi excesiv într-o husă ieftină. Sunt mult mai mulțumită atunci când folia pentru telefon sau husa pentru telefon protejează cu adevărat telefonul.
Lecția învățată: întotdeauna e de preferat să achiziționez unul sau două accesorii de calitate decât zece de calitate discutabilă.
Foto via Spacer.ro
Voi? Ce accesorii alegeți pentru telefonul vostru?
Articol scris pentru SuperBlog, ediția de toamna 2022.
Sponsor:
Redescopera MODA, MODUL de-a fi senin si MODELUL preferat de pe catwalk.