21 Dec

Accesorii in stil ladylike: manusi din piele cu fundita

Gerul are si el tintele lui mobile. La mine, de exemplu, primele atacate sunt mainile. Imi amintesc asta de cand eram mica. O fetita cu obrajii rosii, bantuind in sus si-n jos derdelusul. Si atunci, tot mainile erau primele care cedau la frig. Ajungeam acasa si primul lucru pe care il faceam, imi puneam manutele degerate sub jetul de apa rece de la robinet.

Ei, dar vremurile alea au trecut. Acum s-au inventat manusi calduroase, chiar termoizolante si gerul a mai ramas sa ma mai atace doar de…nas. Pe el nu prea am cum sa-l acopar, caci nu sunt adepta purtarii fularului peste nas.

Cat despre manusi, modelele sunt atat de variate, in atatea texturi, croiuri si culori, incat e imposibil sa nu gasesti ceva sa-ti placa. Pana anul trecut imi placeau manusile tricotate, cu motive peruviene. Iarna aceasta m-am indragostit de  manusile cu fundita. Sunt adorabile si cu adevarat elegante. Fundita e aplicata de obicei la partea dinspre incheietura mainii, iar textura preferata pentru manusile cu funda este pielea.

Voua ce tip de manusi va plac cel mai mult?

Foto via sears.ca

Comentarii

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *