14 Mar

Accesorii vintage 2011 – ochelari de soare cu lant

Moda anilor ’70 pare sa se intoarca obsesiv pe catwalk-ul secolului XXI. Si nu doar la haine, ci si la accesorii. Asa se explica faptul ca ochelarii cu lant au devenit un accesoriu in voga in 2011, de data aceasta e vorba insa de ochelari de soare, nu de vedere.

Inspirati din stilul preppy, readus in prim-plan de outfiturile vedetelor din serialul Gossip Girl, ochelarii de soare cu lant se potrivesc cel mai bine la o tinuta scolareasca. Un cardigan tricotat, o pereche de pantaloni scurti cu carouri, din stofa, in stil college girl si pantofi oxford cu perforatiile care i-au facut celebri pun in adevarata valoare accesoriul cu accente vintage.

Daca ochelarii cu lant erau asociati inainte cu un soarece de biblioteca, cu lentilele groase, afundate in paginile unei carti, iata ca moda 2011 schimba radical aceasta perspectiva. Sa nu va mirati daca veti regasi acest accesoriu pe chipul unei tinere fete, de data aceasta lentilele de vedere fund de borcan sunt inlocuite cu lentile in degrade, pe tonuri de champagne.

Foto via edgeofurge.com

Comentarii

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *