18 Oct

Accesoriile cu animal print, reactivate de Jimmy Choo si Rob Pruitt

Accesoriile cu animal print, reactivate de Jimmy Choo si Rob PruittFanteziste, jucause si extrem de provocatoare, accesoriile cu animal print poposesc in moda feminina si in acest sezon.

Dovada ca este asa e noua colectie Jimmy Choo, creata in colaborare cu artistul contemporan Rob Pruitt, in care se regasesc motive animaliere, de la zebra print, leopard print, pana la imaginea ursuletului panda, toate poleite intr-o nebunie de culori neon.

Combina  designul de o estetica exclusivista consacrat de brandul de incaltaminte high fashion Jimmy Choo cu arta contemporana viu colorata. Rezultatul? O colectie din care fiecare piesa asigura purtatoarei efectul wow.

Colectia include o intreaga galerie de accesorii cu accente girlie, de la sandale cu platforma, pantofi cu toc, clutchuri, pana la brelocuri si traistute.

Accesoriile cu animal print, reactivate de Jimmy Choo si Rob PruittAccesoriile cu animal print, reactivate de Jimmy Choo si Rob PruittAccesoriile cu animal print, reactivate de Jimmy Choo si Rob PruittAccesoriile cu animal print, reactivate de Jimmy Choo si Rob PruittFoto via Jimmy ChooAccesoriile cu animal print, reactivate de Jimmy Choo si Rob Pruitt

 

Comentarii

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *