15 Nov

Accesorii sa fie, ca de restul mai vedem

Stiti lanticurile care nu sunt realizate dintr-un metal pretios, dar le purtam ca si cum ar fi cele mai scumpe accesorii? Acele pandantive care conteaza prin ceea ce exprima ele, nu prin valoarea pe care o au ele pe piata.

Am gasit cateva modele fascinante, culmea, chiar la niste magazine de cartier si alte modele cel putin interesante pe Internet.

Asadar, avem un lantic simplu, dar cu un mesaj care face cat o mie de cuvinte. La ce poate fi asortat? Pai, la orice, mai ales ca nu are decat o biluta albastra care merge la orice culoare am purta. Daca ne mai gandim si la faptul ca toamna aceasta se poarta nuantele de gri, accesoriul este unul mai mult decat potrivit.

Modelul numarul 2 este preferatul meu! Nu de alta, dar nu as putea sa numar toate perechile de incaltari pe care le am in dulap. Si cum stiu ca si multe dintre voi sunteti la fel, un pantof in plus, de data aceasta purtat la gat, merge la orice ocazie.

Love me or you’ll die? Cam asa s-ar traduce mesajul acestui accesoriu, nu? Cu o inimioara, ca doar sunt delicate, dar si cu un pistol, care sa arate ca stim sa ne purtam de grija singure.

Care e preferatul vostru?

Sursa foto – BlissSt/ Flickr.com

Comentarii

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *