3 May

Adio huse pentru aparate foto, bun venit gentilor cu lant

Geanta High Fashion aparat foto

Stiu ca va plac gentile cu lant. Si mie! E-adevarat, nu mi-a dat mana sa-mi cumpar un Chanel original (gentile cu romburi si cu lant cu celebra monograma la vedere), am in schimb cateva replici ale posetelor Chanel, foarte bine facute, de diferite marimi si culori.

O veste buna pentru voi, cele care v-ati indragostit iremediabil de gentile cu lant, nu numai pentru aspectul lor fashionable, ci si pentru faptul ca lantul e mult mai rezistent decat clasicele manere din piele veritabila sau ecologica. In 2011, avem unda verde sa ne purtam chiar si aparatele foto in asemenea genti, prevazute cu lantic. Din metale mai mult sau mai putin pretioase, lanturile de la gentile pentru aparate de fotografiat se poarta pe umar sau de-a curmezisul trupului, incolacite pe dupa incheietura mainii sau purtate dupa gat.

Asa ca in vacanta ce vine, renunta la vechea husa din panza, inestetica si cu aspect ieftin si aventureaza-te prin orasele lumii cu o geanta pentru camera prevazuta cu lant, pentru un look fresh si modern.

Geanta Brenda pentru minicamera cu lant de argint
Geanta Ivanka Trump

Foto via polyvore.com, endless.com, kirnazabete.com, piperlime.gap.com

Comentarii

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *