15 Dec

Afla ce crede el despre ritualul tau de ingrijire a tenului

Daca (inca) nu stati impreuna, nu ai de ce sa-ti faci probleme, misterul si vraja de la inceput sunt aproape neatinse. Daca insa ati facut marele pas si locuiti sub acelasi acoperis, trebuie sa-ti iei oarescari masuri de precautie, chiar daca spui ca te cunoaste si te accepta 100% asa cum esti.

Pentru a mentine pasiunea in cuplu, misterul trebuie si el intretinut. Chiar daca doar la flacara mocnita, ideea e sa arda intruna.

Daca tu te descoperi total in fata lui, asteptandu-l acasa cu o masca lipicioasa, din miere, sau daca iti storci cosurile, sau “iti impingi fata”, cum spune o prietena de-a mea, cand ii e lumea mai draga, sau daca te pensezi sau depilezi de fata cu el, tot misterul s-a dus pe apa Sambetei.

Daca ai posibilitatea, fa-ti ritualul de frumusete cand esti singura acasa sau intr-o camaruta numai si numai a ta. Barbatilor nu le place sa te vada in timp ce te faci frumoasa, desi adora sa fii cocheta, sa arati mereu fresh, curatica si ingrijita.

Surprinde-l gata aranjata, ca si cum asa ai fi tu cea naturala. Lasa scrasnetul de dinti cand iti smulgi un fir rebel din spranceana sa ti-l vada doar oglinda.

Comentarii

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *