30 May

Afla cum se poarta sandalele barbatesti vara aceasta

Afla cum se poarta sandalele barbatesti vara aceastaDaca vara trecuta sandalele barbatesti au fost eclipsate intrucatva de aparitia pe firmament a mocasinilor de piele intoarsa, iata ca a venit randul sandalelor sa-si ia revansa.

Adorate pentru senzatia de libertate pe care o dau, pentru aspectul minimalist si mai ales pentru faptul ca sunt extrem de comode, sandalele acestei veri sunt disponibile in modele iconice, cu bareta peste degetul mare, in culori tari sau neutre, dar toate fabricate din texturi skin friendly.

Colectia de primavara-vara 2012 semnata Hermès aduce in prim-plan o intreaga galerie de outfituri barbatesti perfecte pentru o zi de inceput de vara.

Sandale plus costum

Incaltate la un costum de vara, din textura lejera, pe o singura culoare, sandalele sunt accesoriul perfect. Daca porti un costum de culoare neutra, te poti aventura la incaltaminte intr-o culoare ceva mai intensa, care sa creeze contratst si sa sparga monotonia tinutei.

Sandale plus pantaloni largi si pelerina

Pentru un look plin de mister, dar si extrem de lejer, potrivit cu inceputul de vara, alege aceasta combinatie.

Sandale plus pantaloni albi

Pantalonii albi sunt piesa vestimentara cea mai ravnita in vara 2012. Motiv sa ii combini cu sandale cu design minimalist, pentru un look masculin, in tendinte. .

Foto via style.com

Comentarii

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *