29 Mar

Afla de la Kate Moss cum sa-ti schimbi fata de zi intr-una de noapte

Afla de la Kate Moss cum sa-ti schimbi fata de zi intr-una de noapte Ritmul de viata din ce in ce mai alert caruia suntem nevoite sa-i tinem pasul in fiecare zi ne duce de multe ori la situatii in care trebuie sa iesim in oras direct de la birou.

Indiferent daca simti nevoia sa te relaxezi dupa orele de serviciu in pub-ul preferat, in commpania  prietenilor, sau sa ai parte de o seara romantica la restaurant, alaturi de partener, machiajul discret de peste zi trebuie sa capete un upgrade rapid.

Kate Moss a fost surprinsa de paparazzi intr-o astfel de ipostaza, iar supermodelul a iesit cu brio din dilema, reusind, cu cateva trucuri de machiaj, sa isi recompuna chipul pentru seara.

Un lipstick roz, care ii pune in evidenta tenul curat, pometii evidentiati cu aceeasi nuanta de roz si un tus negru-intens, care sa-i dramatizeze privirea pentru un look perfect, de noapte.

Un ruj sau un lipstick care sa ne avantajeze, un blush de obraji, un tus si un rimmel sunt uneltele de machiaj esentiale pentru a trece rapid de la un look de zi la unul de noapte? Voi le purtati in poseta?

Afla de la Kate Moss cum sa-ti schimbi fata de zi intr-una de noapte Afla de la Kate Moss cum sa-ti schimbi fata de zi intr-una de noapte

Comentarii

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *