24 May

Alegerea eco – lenjerie intima 100% din in

Dincolo de snobismul celor care se declara eco doar pentru a mai bifa un trend, trebuie sa recunoastem ca acest curent este cat se poate de binevenit pentru omenire si planeta care ne gazduieste. Pentru ca da, sa fii eco e mai mult decat un curent in fashion, alimentatie sau decoratiuni interioare. E, pana la urma, un adevarat mod de viata. Daca vrei sa adopti si tu acest hai sa-i spunem trend, am o veste buna! S-a inventat lenjeria intima fabricata 100% din in, asa incat sa beneficiezi incepand cu pielea de atingerea unuei texturi absolut naturale.

Asta pentru ca e esential ca textura sutienului si a chilotilor sa fie naturala, sa iti atinga cat mai delicat pielea. Cu atat mai mult in sezonul cald, cand inul tine racoare si lasa pielea sa respire.

Daca vrei sa fii eco incepand de la piele, poti alege un compleu de lenjerie intima din in, cum este cel din imagine, cu sutien cu cupe triunghiulare si cu chiloti care se leaga cu siret. Peste textura din in, broderia fina ii da o nota feminina, seducatoare.

Foto via designer-lingerie.com

Comentarii

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *