1 Oct

Am ochi albastri. Cum ii machiez?

Nu eu am ochi albastri, desi mi-as dori…Nu ma plang insa nici cu ai mei, sunt negri-negri si bine conturati. Pentru acelea dintre voi care aveti o pereche de ochi albastri de toata frumusetea si nu stiti inca  sa-i machiati asa incat sa-i puneti in adevarata lumina, iata cateva sugestii.

Culoarea albastra trebuie sa para cat mai intensa, de aceea puteti folosi un fard pe nuante de gri mat deschis spre colturile interioare ale ochilor. Pe pleoapa superioara, spre exterior, dati-va cu gri inchis, pentru a crea un joc de lumini si umbre.

Foarte bine merge si un fard mov, combinatia albastru-mov amintind de culorile folosite de pictorul Marc Chagall, foarte apreciate in lumea artei. Nu exagerati cu movul. Asta ca sa nu va intrebe lumea de ce aveti ochii vineti..

Pentru a obtine o privire intens abastra, machiati-va cu fard albastru, insa pe exact aceeasi nuanta cu culoarea pe care o au ochii, doar ca mult mai deschisa, mai pastelata. Altfel, machiajul va da in vulgar.

Pentru un machiaj de seara cu un plus de stralucire, dati-va cu pudra argintie pe pleoape. Veti arata ca o zana din povesti!

Comentarii

comments

One thought on “Am ochi albastri. Cum ii machiez?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *