12 Nov

Anii ’70 = tendintele pentru iarna lui 2010

moda anii 70

E o vorba veche “Moda se intoarce” si ai mei prieteni cel putin spun asta de cand ma stiu.Tin minte ca atunci cand eram mica mama avea niste sandale cu platforma. Sandale imense mi se pareau mie atunci, daca mai pun si faptul ca erau aurii si cu multe paiete, deja imaginea devine din ce in ce mai interesanta pentru multi, asa’i?. Tot mama avea, de fapt inca le mai are (nah, asa sunt parintii pastreaza anumite lucruri ca pe trofee) niste cizme lungi, de piele gri, cu bot rotund si toc destul de mic oarecum patrat.Mi se pareau urate, pana cand au inceput sa se poarte iar.

Pe ideea „Moda se intoarce’ ar trebui sa ne ghidam si iarna aceasta. Nu de alta, dar se pare ca influentele anilor ’70 se intorc, atat in ceea ce priveste machiajul, cat si in ceea ce priveste modalitatea in care iti aranjezi parul sau colectiile marilor case de moda, precum Chloe, Rochas, Salvatore Ferragamo sau Balmain.

Volum, cat mai mult volum

Cam asa se rezuma moda daca ne gandim la fomele supradimensionale ale tuturor articolelor vestimantare sau formele conice. Cat despre culori – ori nuante pamantii ori nuante vii cu multe combinatii tari – totul la extrem adica.

Decolteuri adanci, corsete bogate, maneci bufante si muulte accesorii. Genti cat mai mari sau cat mai mici (tot va spuneam mai sus de extreme), bratari mari si multe, cercei care sa  va scoata in evidenta trasaturile si accesorii de par in culorile hainelor.

Si ca tot vorbim de accesorii! Care este accesoriul de care nu va puteti desparti, indiferent de situatie? Eu am o bratara norocoasa 🙂

Comentarii

comments

2 thoughts on “Anii ’70 = tendintele pentru iarna lui 2010

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *