22 Apr

Asa da/asa nu. Vezi cum s-au imbracat vedetele la GLAAD Media Awards 2013

Asa da/asa nu. Vezi cum s-au imbracat vedetele la GLAAD Media Awards 2013Un eveniment impotriva homofobiei si discriminarii pe criterii de sex si de orientare sexuala, GLAAD Media Awards a adus si in acest an in prim-plan cateva tinute care merita comentate.

Cea mai socanta aparitia a fost tocmai gazda evenimentului, actrita de 38 de ani – Drew Barrymore, care a imbracat un outfit ce parea mai degraba un sac de dormit cu printuri de camufllaj decat o tinuta de gala. Partea buna este ca tonurile maslinii ale tinutei i-au pus in evidenta ochii verzi si tenul curat.

Asa da/asa nu. Vezi cum s-au imbracat vedetele la GLAAD Media Awards 2013Charlize Theron a fost si de data aceasta la inaltimea statutului de style icon pe care si l-a construit pas cu pas in ultimii ani. Diva a purtat o salopeta neagra, eleganta, incinsa pe talie cu un lant din aur.

Asa da/asa nu. Vezi cum s-au imbracat vedetele la GLAAD Media Awards 2013Tanara Jennifer Lawrence a ales o rochita adorabila, care ii lasa la vedere umerii si picioarele ce par interminabile in sandale cu toc stiletto.

Foto via dailymail.co.uk

Comentarii

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *