3 Apr

Autobronzantele Garnier au o noua imagine – blonda cu picioare lungi, Ashley Roberts

Autobronzantele Garnier au o noua imagine - blonda cu picioare lungi, Ashley RobertsBlondina in varsta de 31 de ani pare a fi imaginea perfecta pentru gama de autobronzante de la Garnier Ambre Solaire.

Nu doar chipul cu trasaturi fine si parul balai o recomanda, cat mai ales picioarele ce par interminabile, evidentiate de sandalele cu toc inalt, de pantalonii scurti si mulati. dar si de tatuajul discret.

“Am descoperit prima data autobronzantul Fara Urme cand m-am mutat in Marea Britanie, la sfarsitul anului trecut si de atunci l-am folosit mereu. Produsul are grija de pielea mea si imi da in acelasi timp un bronz natural, auri, fara urme. Usor de aplicat si de folosit si disponibil intr-o intreaga gama de forme si nuante pentru un rezultat in care chiar pot sa am incredere, un bronz cu aspect natural.”, a declarat Ashley Roberts.

Autobronzantele Garnier au o noua imagine - blonda cu picioare lungi, Ashley RobertsAutobronzantele Garnier au o noua imagine - blonda cu picioare lungi, Ashley RobertsFoto via Garnier, Dailymail.co.uk

 

Comentarii

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *