28 Mar

Barbatul de pe strada – reinventat. Colectia Canali primavara-vara 2012

Uneori e mai bine sa lasi deoparte inovatiile cu iz de excentricitate si sa te concentrezi mai mult asupra texturilor si detaliilor de croi. Asa a facut Canali. Rezultatul? O colectie de primavara-vara 2012 pe cat de purtabila, pe atat de rafinata.

Chiar daca designerul e cunoscut pentru costumele barbatesti care vin ca turnate, in fiecare sezon, astazi va prezint outfiturile casual ale colectiei Canali. Cu promisiunea ca revin cu un articol despre memorabilele costume barbatesti semnate Canali.

Barbatul de pe strada, cu sufletul inundat de viata neobosita a metropolei, e protagonistul colectie. Hainele sunt largi, confortabile, pastrand intacta libertatea de miscare.

Texturile skin-friendly: matase, bumbac si in, si tonurile “moi” creeaza o armonie pe care multi dintre noi o cauta.

Jachetele pentru barbati cu patru buzunare frontale au fost vedetele colectiei. Le prevad un viitor luminos in moda masculina 2012, mai ales purtate in combinatie cu pantaloni largi, la dunga si cu mocasini din piele intoarsa, ca in colectia Canali.

Gentile barbatesti se poarta de-a curmezisul trupului, pentru un look urban, relaxat. Tot la capitolul accesorii, Canali a inventat un nou mod de a purta esarfa: pe sub jacheta de primavara, lasand doar un capat la vedere. Va place?

Foto via style.com

 

Comentarii

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *