26 Mar

Bijuterii handmade pentru mirese

Cum munca de artizan incepe sa fie apreciata la adevarata valoare in 2011 (in ciuda crizei care a reusit sa ne impinga, pentru o vreme, spre chinezarii si spre lucruri fabricate in serie, mai ieftine), nu e de mirare ca una dintre tendintele cele mai noi in materie de accesorii si bijuterii de nunta este tocmai nisa aceasta.

Mediul online e sufocat de miile de artisti handmade, care isi posteaza creatiile pe bloguri, ca si cum le-ar aseza pe tejghea. Majoritatea nu au nici o treaba cu arta, dar sunt cativa, alesii, cei care au cu adevarat harul acesta, de a crea lucruri minunate si unice.

Una dintre “alesi” este si artista ale carei creatii pentru nunti vi le prezint astazi. Colierul cu trandafiri si panglica din satin, cu margele de sticla, poate fi purtat la gat, dar poate fi la fel de bine purtat ca o cordeluta, tranformat asadar in accesoriu de par.

Delicati si extrem de feminini sunt si cerceii in forma de trandafir, cu margelute de culoarea fildesului si cu cristalul tear drop.

Alegand sa porti la nunta ta astfel de bijuterii handmade, ai satisfactia de a purta creatii in editie limitata, care pastreaza amprenta muncii minutioase, a talentului si a imaginatiei artistului handmade.

Foto via inblossoms.com

Comentarii

comments

One thought on “Bijuterii handmade pentru mirese

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *