4 Dec

Blond sau brunet? Sau cum ar fi sa le alegi pe amandoua?

Blond sau brunet? Sau cum ar fi sa le alegi pe amandoua?Cele mai populare nuante la par se afla la poli diametral opusi. Orice femeie s-a intrebat la un moment dat ce culoare sa aleaga la par: un blond ultra feminin, sau un brunet misterios?

Hair stilistii ne scot din aceasta dilema. Ce-ar fi sa le alegi pe amandoua? Vei obtine un par pe toua tonuri, absolut contrastante, blond cu brunet sau blond cu saten inchis. Iar efectul va fi unul provocator si extrem de chic.

Un look ca cel din imaginea de mai sus transmite o alura futuristica, un fel de 50% loading, dar poti merge pe suvite brunete ascunse pe dedesubtul celor blonde, ca in fotografia de mai jos.

Vestea buna cu acest nou trend este ca iti poti alege nuanta preferata de blond care, odata cu cresterea parului, va deveni dominanta, atata vreme cat iti vopsesti periodic radacinile parului. Iti poti realiza astfel doua fantezii dintr-o miscare: poti fi si blonda, si bruneta. Pentru prima schimbare de look de acest tip, recomand o vizita la un salon.

Blond sau brunet? Sau cum ar fi sa le alegi pe amandoua?Blond sau brunet? Sau cum ar fi sa le alegi pe amandoua?Blond sau brunet? Sau cum ar fi sa le alegi pe amandoua?Foto via becomegorgeous.com

 

Comentarii

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *