2 Apr

Bluze cu broderie. Fantezie de primavara via catalog H&M

Fiecare primavara vine cu entuziasmul unui nou inceput in moda, cu un stil vestimentar pe care cei mai talentati designeri ai lumii s-au straduit sa-l impuna pe podiumurile modei, un stil pe care fashionistele il analizeaza si il adapteaza la formele si la buzunarele din dotare.

Si stiti ce imi place cel mai mult la primavara aceasta? Faptul ca tendintele din moda aduc un adevarat tribut feminitatii. Adio croiuri futuristice, stil androgin sau tinute din cale-afara de extravagante. Gingasia si feminitatea dau tonul in aceasta primavara.

Daca rasfoim putin catalogul H&M pentru primavara 2011, vom vedea ca si aici, stilistii incurajeaza croiurile simple, diafane, texturile moi, naturale. Cat despre detalii, acestea sunt delicate, migaloase.

Iata aceste bluzite de primavara din catalog H&M, toate din bumbac 100%, pe tonuri de alb spre crem, cu broderii fine, din matase.

Mergi si tu pe mana stilistilor de la H&M si te vei simti ca o adolescenta care tocmai descopera lumea. Cu toata liberatea de miscare intacta!

Enjoy!


Foto via hm.com

Comentarii

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *