8 Dec

Bun-venit in era hainelor cu volum!

Acesta ar putea fi mesajul de intampinare al prezentarii Lanvin pentru casa H&M. Atmosfera pe care a creat-0 pe catwalk celebrul designer e parca desprinsa dintr-un show de iluzionism. Jobene uriase, baghete magice, sacouri scurte, din matase, cu guler rotunjit si taiate in stil “randunica”, toate, puse cap la cap, au reinventat magia care pare sa ne fi parasit in ultima vreme.

In prezentarea Lanvin nu a existat cale de mijloc. Nici culori neutre, nici nuantele de beige, atat de la moda. Culorile preferate au fost fie vibrante, fie negrul absolut. Rochiile, desi cu mult volum, au dezvelit picioare interminabile si umeri, deci au fost cat se poate de feminine. Plus ca siluetele au fost scoase in relief de cordoane si intarituri in zona taliei.

Accesoriile au fost si ele un adevarat regal pentru cei prezenti. Manusi lungi, din piele, bijuterii extra-size, pantofi colorati, cu fundita, palarii cu aplicatii florale. Dar cel mai mult s-au evidentiat la prezentarea Lanvin colantii cu animal prints si ciorapii cu model.

Foto via marieclaire.co.uk

Comentarii

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *