22 Aug

Cadou pentru ea: ceas cu animal print

Ceas Forzieri

Ce te faci cand trebuie sa-i faci un cadou tocmai ei, femeii din viata ta? Da, stiu, nu e tocmai floare la ureche, iar cautarea cadoului potrivit se poate transforma intr-o cursa infernala. Dar ce spun eu, cu siguranta ai trait deja aceasta experienta. Asculti cu urechile ciulite sfaturile “binevoitoare” ale vanzatoarelor, faci slalom printre magazine, rasfoiesti pagini web, toate astea dupa ce incerci s-o tragi “subtil” de limba cam ce si-ar dori.

Daca tot esti in pana de inspiratie, vin eu cu o sugestie. Un ceas branduit, cu design in tendinte ar putea fi alegerea castigatoare. Cureaua din par de zebra, cadranul cu animal print, rama aurita, cu cristale incrustate, toate aceste detalii fac din ceasul pentru femei Forzieri o piesa de rezistenta a brandului italian. Designul safari style se potriveste de minune unui accesoriu de lux, in tendinte.

Un ceas- bijuterie pe care ea il va apreciacu siguranta. Pentru look-ul sofisticat si pentru rezistenta si finetea mecanismului creat de un ceasornicar experimentat.

Foto via forzieri.com

Comentarii

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *