29 Nov

Cape de iarna sau cum sa-ti deformezi silueta

Nu mi-au placut niciodata. Iata de ce invazia capelor de iarna pe catwalk n-a starnit in mine nici urma de entuziasm.

Singura ipostaza in care le gasesc dragute este atunci cand le imbraca fetitele. O capa de lana, in culori vibrante, ceva in genul pelerinei pe care o purta Scufita Rosie, da, asta mi se pare adorabil ca articol de imbracaminte pentru copii.

Cand o poarta insa o femeie tanara, nu face altceva decat sa-si camufleze cu buna stiinta formele si sa-si puna cap la cap o silueta deformata, aratand ca un cort cu picioare cu manecile clopot si cu croiul trapez. Deci da, ma depaseste pasiunea unora pentru cape de iarna. Cat despre barbati, pun mana-n foc ca le detesta!

Daca vrei totusi un avantaj in a purta capa, intr-adevar, hainele de dedesubt nu se vor sifona. Ca si cum le-ai purta intr-o husa :).

Capele din imagini sunt create de designerii de la Fendi si au fost prezentate in cadrul colectiei de toamna-iarna 2011/2012. Se vede cum designerii s-au jucat cu texturile, au folosit pe rand satin, blana si lana pentru cape. Nici croiul desavarsitmarca Fendi, nici texturile pretioase, nici luminile inselatoare de pe catwalk nu ma vor convinge vreodata sa port asa ceva.

Ce zici? Te-au convins designerii sa porti cape la iarna?

Foto via fashioncollections.org

Comentarii

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *