3 Jan

Carla Bruni – fashion icon sau manechin al caselor de moda?

Fumoasa, ambitioasa si creativa, prima doamna a Frantei se afiseaza cu outfituri care starnesc pe de o parte admiratia fanilor si pe de alta parte dezbaterile criticilor de moda.

Culoarea. Fara a se feri de culori vibrante, dar reci, tonuri de fuschia, turquoise sau violet, Carla Bruni adopta si haine in nuante neutre, gri, camel sau negru. Daca ii analizezi outfiturile din ultimii ani, veti vedea ca aproape toate sunt in culori uni, fapt ce ii face remarcata si mai mult silueta filiforma.

Lungimea. Fie ca poarta costume deux pieces sau rochii si paltoane, lungimea preferata de fostul model Carla Bruni Sarkozy este medie (pana la genunchi) sau lunga pana la talpi.

Croiul. Sigura pe atuurile ei naturale, frumoasa Carla Bruni nu se sfieste sa-si puna in valoare, prin imbracaminte, silueta perfecta si formele placute. Fiind genul de femeie misterioasa, Carla Bruni se imbraca in rochii sau costumase care urmeaza linia siluetei, fara a se incarca cu accesorii, ba chiar, in afara de geanta, rar o vezi cu vreo bijuterie.

In 2010 a fost imbracata de celebrele case de moda frantuzesti Dior si moda Fusion. Linia pe care a ales-o in materie de vestimentatie este un colaj de creativitate si formalism. Aceasta variaza de la o ocazie la alta, capatand fie forme romantice, ce -i reliefeaza feminitatea, fie structuri geometrice, cu o linie mai ferma, ce urmareste aspectele sculpturale ale formelor.

Comentarii

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *