9 Nov

Catalog Bershka barbati, editia noiembrie 2011

Una dintre cele mai reusite colectii pe care le-am vazut in ultima vreme, noul catalog Bershka barbati e un tribut adus barbatului libertin, relaxat, foarte bine ancorat insa in mediul urban in care se deplaseaza.

Noul catalog Bershka barbati propune outfituri din texturi naturale, rugoase, perfect adaptate la peisajul modei de toamna-iarna. De la cardigane nordice, cu fermoar, blazere si pulovere tricotate, cu detalii de o estetica rustica, pana la jeansii skinny, readusi in prim-plan de stilistii de la Bershka, spre bucuria multora, le gasesti pe toate in noul catalog, editia noiembrie 2011. Cel mai mult mi-a placut insa paltonul negru, cu guler inalt, colturos, si ghetele pe glezna, pe tonuri plamanii.

Daca rasfoiesti/scroluiesti cataloagele Bershka pentru barbati, vei observa o transformare. De la baiatul jucaus din cataloagele mai vechi, stilul evolueaza spre un barbat puternic, urban, misterios.

Va las sa admirati cel mai reusit catalog pentru barbati de la Bershka, dintotdeauna. Enjoy!

Catalog Bershka - cardigan nordic plus jeansi skinny
Catalog Bershka barbati-pulover tricotat
Catalog Bershka - jacheta denim cu guler de blana
Catalog Bershka - jacheta de iarna plus pantaloni militaresti
Catalog Bershka - palton negru cu guler inalt, colturos
Catalog Bershka - pulover in dungi plus pantaloni largi

Foto via Bershka.com

Daca m-a luat cumva pe mine entuziasmul pe dinainte si catalogul de fata nu e cel mai reusit de la Bershka Menswear din toate timpurile, va rog, contraziceti-ma! 🙂

Comentarii

comments

3 thoughts on “Catalog Bershka barbati, editia noiembrie 2011

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *