24 Aug

Catalog H&M de toamna iarna 2011/2012

Un catalog mai putin adolescentin decat ceea ce am vazut de-a lungul timpului la H&M, cu mai putine piese si combinatii nonconformiste si jucause, dar cu mai mult stil. Ceea ce ma face sa ma intreb daca nu cumva renumitul retailer suedez planuieste sa-si schimbe/largeasca publicul tinta.

Modelul Karlie Kloss a pozat pentru catalogul H&M de toamna iarna 2011/2012 cu buze de culoarea cireselor si cu un par caramiziu.

Cat despre hainele noii colectii, texturile si detaliile de croi sunt cu adevarat pretioase. Ca aspect, nu si ca pret, caci nici o piesa din catalog nu depaseste 199$.

H&M

Stii care e partea frumoasa la cataloagele H&M? Nu trebuie sa cauti prea mult noile trenduri de toamna. Sunt toate aici. Fusta midi cu volum, imitatia din piele, care pare sa fie textura-vedeta a toamnei si palaria de fetru se vor regasi cat de curand in moda strazii.

H&M

Si o pereche de pantaloni in stil retro pe care eu, una, nu i-as purta niciodata. Nu-mi place nimic, incepand cu croi, pana la culoare si la lungime.

H&M

Esti pregatita sa-ti iei portia de franjuri toamna aceasta? pentru ca da, se poarta in continuare.

H&M

Rochiile din satin, crapate pe picior, sunt alegerea castigatoare la un party exclusivist.

H&M

Manusile pana la cot, in versiunea tricotata, vor fi accesorii de top in iarna ce vine.

H&M
H&M

Foto via hm.com

Comentarii

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *