Skip to content

Catrinel Menghia, frumusetea cu care ne mandrim

 

Se spune ca cele mai frumoase femei le gasesti in Moldova. Pentru cei care mai au inca dubii in aceasta privinta, vin cu un argument in plus. Catrinel Menghia. Nascuta pe 1 octombrie 1985, frumoasa ieseanca a fost descoperita la 16 ani de Alin Gălăţescu, un agent local, care a dus-o la Bucuresti si a prezentat-o lui Liviu Ionescu directorul cunoscutei agentii de tinere modele,  MRA.

Cum frumusetea tinerei moldovence este ravasitoare, o combinatie de mister si senzualitate, ea nu putea trece neobservata si de agentiile de modelling din strainatate. In scurt timp, Catrinel Menghia primeste o oferta irezistibila, in urma careia incheie un contract cu firma de lenjerie Emporio Armani.

Se muta la Milano, unde traieste si in prezent alaturi de sotul ei, faimosul impresar de fotbal Massimo Brambati.

Nisa pe care exceleaza frumoasa Catrinel este prezentarea de articole de lenjerie intima. Face asta atat de profesionist incat a fost, pe rand, imaginea unor firme de lenjerie intima de top: Bruno Manetti, Cotton Club, Triumph, Club Neuf, Truworths, dar şi I.D. Sarrieri.

Daca veti avea curiozitatea sa rasfoiti galeria de poze cu Catrinel Menghia, veti observa ca in 90% din ele, modelul isi tine gura intredeschisa. Un truc vechi, dar de mare efect. Si in 99% din poze arata incredibil de sexy si de misterioasa. Asta pentru ca modelul roman are calitati fizice indiscutabile.

Voi ce ziceti? Va place Catrinel Menghia?

STAI PE-APROAPEPrimeste newsletter-ul lunar InCabinaDeProba, direct in inbox!

Redescopera MODA, MODUL de-a fi senin si MODELUL preferat de pe catwalk.

Comentarii

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *