1 Oct

Ce accesorii se poarta in sezonul toamna/iarna 2010

In fiecare sezon, designerii par sa-si traga seva creativa din anumite culturi ale lumii. Dupa ce ani de zile modelele au defilat pe catwalk cu accesorii afro, indiene sau celtice, iata ca a venit vremea accesoriilor arctice.

Acesta este cel mai bine definit trend in materie de accesorii si bijuterii. Accesoriile arctice, stralucitoare si simple, cercei supradimensionati, bratari extra-large, coliere sclipitoare. Ideea e ca in acest sezon nu trebuie neaparat sa combini bijuteriile cu tinutele, chiar daca esti fan asorteuri, ci bijuteriile trebuie sa iasa in evidenta.

Mai mult, au revenit pe runway bijuteriile metalice. Nu cele din aur si argint insa, ci din metale mai putin pretioase, inox si cupru. Asimetrice si angulare, bijuteriile propuse de designeri pentru acest sezon scot din anonimat orice tinuta.

Daca iti plac bijuteriile cu motive florale, animale sau religioase, ancestrale, nu ezita sa le combini. Aceasta este tendinta sezonului – fii indrazneata si combina-le pentru a crea un look unic.

Colierul si bratara cu pene, ca si gentile plic cu textura sticlata au facut senzatie pe catwalk in acest sezon.

Comentarii

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *