23 Dec

Ce aduce anul in moda la copii

Au si omuletii moda lor, fiti pe pace. Cu trenduri, accesorii, texturi la moda, prezentari pe pasarele, cataloage si tot tacamul. Iar anul ce vine se anunta si mai bogat in hainute la moda pentru copii.

Iata care sunt principalele tendinte in moda pentru baietei si fetite:

Tricotaje in culori vibrante. Iata ca tricotajele au migrat de la moda pentru adulti in moda pentru pusti. Singurele diferente sunt scara miniaturala la care sunt lucrate si culorile vibrante. Un articol must-have in garderoba de copil pentru 2011 sunt pantalonii stramti, tricotati, cu dungi sau in culori uni.

Jeansii se poarta in continuare, mai ales la baieti. Sunt disponibili in diferite modele si culori. Asta in timp ce pentru fetite au fost creati colantii colorati sau pantalonii tricotati, stransi pe picior.

Paltoanele cu imprimeuri florale. Se vor purta cu obstinatie si anul viitor, la fetite. Cu cat imprimeurile sunt mai mari si in culori mai vesele, cu atat vor fi la mai mare cautare. Croiul este linear, putin trapez in partea de jos.

Gecile in stil militar. Baietii se dau in vant dupa putin “eroism” in viata lor. Iata ca moda le vine si de data aceasta in ajutor. Cu jachete kaki, cu glugi si cu detalii de uniforme militare, epoleti si nasturi.

Foto via www.gentebien-morelos.com


Comentarii

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *