Skip to content

Ce costume pentru barbati se poarta in 2011

Oricate destinatii ar schimba moda fiecarui sezon, oricate trenduri excentrice s-ar impune pe pasarele, un lucru e sigur. Costumul barbatesc nu se va demoda niciodata. Motiv pentru care sunt sigura ca sunteti curiosi ce fel de costume de barbati se poarta in 2011.

Cum designerii vestimentari o iau mereu inaintea turmei, cele mai celebre case de moda si-au prezentat deja colectiile pentru acest an. Si nu vorbesc aici de colectiile menswear pentru primavara-vara, ci chiar si cele pentru toamna-iarna 2011.

Iata care sunt tendintele acestui an in materie de costume pentru barbati, in viziunea celebrului designer (unul dintre preferatii mei, extrem de original si de atent la detalii) Ralph Lauren.

Si in 2011 se pune accent pe silueta, motiv pentru care costumele cu doi si cu trei nasturi, ba chiar cu doua randuri de nasturi, in stilul uniformelor militare, cele care pun cel mai bine in relief talia,  sunt din nou in prim-plan.

Sacourile propuse de Ralph Lauren au evidente accente vintage, de la croiul linear, pana la linia buzunarelor. Culorile-vedeta ale colectiei menswear au fost cafeniu, maro-roscat, cognac. Pantalonii la dunga, cu mansete suflecate pentru a semnaliza pantofii eleganti din piele lucioasa, sau ghetele pana deasupra gleznei, din piele intoarsa.

O colectie cu adevarat purtabila, cu amprenta inconfundabila a marcii Ralph Lauren, wich, by the way, I love!

 

STAI PE-APROAPEPrimeste newsletter-ul lunar InCabinaDeProba, direct in inbox!

Redescopera MODA, MODUL de-a fi senin si MODELUL preferat de pe catwalk.

Comentarii

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *