15 Dec

Ce mai vrea moda de la barbati

Daca urmaresti ultimele colectii fashion ale designerilor vei observa cateva tendinte in moda masculina, care se repeta obsesiv.

Printre propunerile pentru iarna 2010/2011, trench-urile din piele stralucitoare, cu curea peste talie (vezi trench-ul creatie Christopher Bailey), ghetele inalte cu siret, din piele, cu pantalonii varati in ele, pe care le-am vazut la toti designerii, gecile de aviator si pantalonii in carouri in stilul generatiei rebele franceze au starnit bliturile fotografilor de moda de la saptamanile modei din 2010.

Un alt statement pe care l-au impus in 2010 designerii este stilul militaresc. Hainele de iarna lungi, din tweed sau din lana, pe tonuri de camuflaj, kaki sau gri, cu epoleti, cu umeri supradimensionati si cu accent pe silueta au facut furori nu numai pe catwalk, au coborat si in strada.

Cel mai mult ma incanta, din moda masculina pentru acest sezon, ghetele inalte, din piele, cu siret, care dau un aer de boem rebel oricarui barbat. Ba mai mult, daca sunt purtate la costum, sunt exact elementul inovativ, chic si tineresc de care are nevoie un outfit cu adevarat memorabil.

Haina in stil militar, creatie Burberry Prorsum.

Outfituri marca Louis Vuitton.

Stilul generatiei franceze, reinventat de Roberto Cavalli.

Trench midnight blue, cu curea peste talie, creatie Christpher Bailey.

Comentarii

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *