19 Jan

Ce nu-ti spune nimeni despre parul vopsit blond

foto via hairstyleschat.com

Stiu, odata ce ti-a intrat in cap o idee, cum ar fi aceea de a te face blonda, e imposibil s-o mai scoti de acolo. Mai ales ca schimbarea culorii parului e cel mai la indemana lucru pentru a te schimba peste noapte intr-o cu totul alta persoana.

Inainte de a face marea schimbare de look, n-ar fi rau sa tii cont de cateva sugestii. Ca de la una care a incercat si ea sa se faca blonda peste noapte. Si n-a reusit din prima.

Orice s-ar spune in reclame, nu s-a inventat inca vopseaua care sa te faca blonda in cateva minute, daca ai parul de la saten in jos pe scara culorilor. Deci de la 7 la 1, 1 fiind cel mai inchis negru. Parul trebuie decolorat in prealabil, chiar de mai multe ori, asa ca, inevitabil, se va deteriora simtitor.

Deci trecem la al doilea lucru cu care va trebui sa te obisnuiesti. sa schimbi samponul si sa-ti achizitionezi masti de par hidratante si regenerante, caci textura firului de par se schimba dupa decolorare.

Exista nuante de blond reci sau calde. Trebuie sa te gandesti de doua ori inainte de a opta pentru o anumita nuanta, sa vezi ce se potriveste cu tenul si cu culoarea ochilor tai.

Si machiajul trebuie sa-l schimbi, blonda fiind. Vei adopta un machiaj discret, caci fardurile in culori tari pot parea de-a dreptul vulgare in combinatie cu un par blond. Dar nu excesiv de discret, caci risti sa fii o prezenta stearsa. Trebuie sa gasesti stilul de machiaj potrivit pentru tine, cu accente dramatice pe ochi si mai discret in rest.

Daca dupa toate aceste avertizari inca mai vrei sa te vopsesti blonda, iti doresc rabdare si succes!


Comentarii

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *