14 Dec

Ce reclame fashion mi-au placut in 2011

Ca tot a rulat de curand Noaptea Devoratorilor de Publicitate, nu strica sa ne aducem aminte de cele mai frumoase campanii fashion ale anului.

Reclama e reflectarea suprema a unui brand, iata de ce in spatele fiecarei campanii sta o poveste si un concept, gandite si puse in practica de echipe de fotografi, regizori, modele si stilisti.

Campania de primavara 2011 Calvin Klein

Cu Lara Stone in prim-plan, cu haine si coafura de un minimalism cu elemente chic, campania celor de la Calvin Klein nu avea cum sa nu ma fascineze din prima. “Catatura” ce spune o mie de povesti, a Larei Stone, a fost surprinsa de fotografii Mert si Marcus.

Campania de primavara 2011 Givenchy

Fotografi: Mert & Marcus. Folosirea modelului masculin albinos Stephen Thompson da o nota hipnotica intregii campanii marca Givenchy.

Campania de toamna 2011 Chanel

Campania fashion a casei Chanel e conceputa si fotografiata de Karl Lagerfeld. Un model deghizat in pisica, pitit intr-un colt al cabinei foto, iata o idee cu adevarat out of the box!

Campania de toamna 2011 Louis Vuitton

O masina de epoca, accesorii vintage, high-fashion, cativa catelusi adorabili si modelele adolescente: Daphne Groeneveld si Anais Pouliot, asa arata campania de toamna a casei de moda franceze.

Campania de toamna 2011 Eres

Fotograf: Camilla Akrans, Model: Eliza Cummings. O campanie ireal de frumoasa, care te trimite direct in lumea viselor cu ochii deschisi. Fotografii cu o piesagistica halucinanta.

Foto via Calvin Klein, Givenchy, Chanel, Louis Vuitton, Eres

Care e campania ta fashion preferata in 2011?

Comentarii

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *