8 Feb

Ce rochii de mireasa se poarta in 2011

Cei neinitiati pot spune: “Ei, ce atat tam-tam cu trendurile la rochii de mireasa? Pana la urma sunt toate la fel, albe si cu ceva aplicatii stralucitoare”. Ei, nu e chiar asa. Daca ar fi atat de simplu, de unde isteria care le cuprinde nu numai pe viitoarele mirese, ci si pe mamele din dotare, cand vine vorba sa-si aleaga rochia potrivita pentru nunta? De unde vanzoleala de la targurile de nunti, de unde nenumaratele probe de prin magazinele cu rochii de mireasa?

Sa vedem care sunt trendurile pe care le-au impus designerii de rochii de mirese pentru anul acesta. Le-am vazut pe runway, urmeaza sa le vedem si la nuntile noastre. Asta pentru ca miresicile noastre sunt extrem de informate si moderne.

Asaa. O prima tendinta ar fi rochiile de mireasa cu curea cu bijuterii incrustate. Pe langa faptul ca-ti subliniaza finetea taliei, cu o astfel de rochie vei arata ca o mica printesa, shiny-shiny.

La moda sunt in 2011 si rochiile de mireasa cu aplicatii florale. Se obtine astfel un look diafan, foarte feminin, exact asa cum ar trebui sa fie o mireasa.

Si, nu in ultimul rand, la mare cautare sunt rochiiile de mireasa de culoarea untului. Se mai poarta si albul orbitor, dar tot culoarea untului e vedeta.

Foto via aisledash.com

Comentarii

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *