Ce spune Karl Lagerfeld despre Facebook

Karl Lagerfeld

E de ajuns sa il privesti pe prodigiosul designer ca sa-ti dai seama ca nu e tocmai cel mai inrait gadgetar. Ca nu se da in vant dupa tehnologie, ca nu prea intra personal pe paginile de social media, preferand medii mai sofisticate si mai imbibate de spirit, din care se poate inspira pentru creatiile lui magnifice, asta a declarat Karl Lagerfeld in cadrul unui interviu acordat lui Coco Perez.

Cat despre Facebook, cel mai accesat site din lume in 2010, directorul de creatie al casei Chanel spune ca e un “obiect fara cusur, comparabil cu o opera de-a lui Brancusi”. Magulitor pentru fanii inraiti ai retelelor sociale, nu-i asa, mai ales ca aveste cuvinte vin de la cel mai bine cotat designer al lumii.

Daca ar fi sa-i acorde un premiu Facebook-ului,  acesta ar fi faurit din aur alb, a mai adaugat Lagerfeld. A strecurat putina ironie, caci aurul galben e destinat, mai mult ca sigur, altcuiva.

Dar tu? Ce crezi despre relatia dintre moda si retelele sociale? Crezi ca in urmatorii ani social media va acapara si mai mult domeniul fashion?

Foto via harpersbazaar.com

Comentarii

comments