5 Dec

Cea mai sexy femeie-model. The New Body

Cum ar fi sa nici nu termini bine liceul si sa te recruteze cele mai bine cotate agentii de moda din lume ca una dintre noile fete? Un vis la care nici nu indraznesc sa viseze multe adolescente. I s-a intamplat lui Karlie Kloss, modelul din Missouri care la 18 ani devenea imaginea caselor de moda Prada si Dior.

La 19 ani, Karlie Kloss a primit un contract care ii va deschide nenumarate usi in industria fashion, si nu numai. A devenit cel mai nou “inger” de la Victoria’s Secret, motiv pentru care, din nou, Karlie Kloss apare in luminile blitzurilor fotografilor de moda.

Si, de curand, revista Vogue Italia a declarat-o The (new) Body, dupa ce doar Elle Macpherson mai obtinuse acest titlu. Unii au contestat acest titlu , considerand ca din nou, femeia-snur e promovata ca un model de urmat. Elle Macpherson, argumenteaza ei, avea forme mai feminine si nu avea trupul famelic. Pe de alta parte, Karlie Kloss ar deja o multime de sustinatori. Mai ales cei care au lucrat cu ea ii apreciaza calitatile. Steven Meiser a spus despre ea: “Este un model, pana in varful degetelor”.

Foto viaa Vogue

Comentarii

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *