Skip to content

Cei mai buni prieteni din zodiac

 

 

Exista celebrele triunghiuri guvernate de cele patru elemente primordiale. Dar dincolo de ele, exista compatibilitati deja consacrate intre zodii. Si nu vorbesc aici de compatibilitati amoroase, ci de cele mai trainice prietenii.

Zonele in care comunicarea curge liber, fara oprelisti, oameni care isi gasesc unul in celalalt ecoul propriilor ganduri, dar si un umar pe care sa planga la nevoie.

Berbec plus Sagetator. La o petrecere nu va trece mult pana cand cei doi se vor gasi si vor incepe sa vorbeasca de parca se cunosc de-o viata. Aandoi adora sa experimenteze si sa traiasca viata din plin, pasandu-le prea putin de ziua de maine. Gustul pentru distractii si calatorii, dar si faptul ca Sagetatorul il va lasa pe Berbec sa culeaga toti laurii, el ghidandu-l insa discret din umbra, fac ca aceasta prietenie sa functioneze o viata.

Varsator plus Gemeni. Comunicarea dintre cei doi este perfecta. Se pot intelege si prin semne, atat de bine rezoneaza unul cu celalalt. Atata doar ca nu e stilul vorbaretului nativ din zodia Gemenilor sa taca malc. Prieteni nedespartitii, cei doi vor avea si perioadele lor mai tensionate. Dar nici unul dintre ei nu tine supararea, asa ca legaturile se vor reinnoda ca si cand nimic nu s-ar fi intamplat.

Scorpion plus Rac. O alta prietenie care are toate sansele sa dureze o viata. Foarte practici, cei doi vor munci cot la cot pentru un interes comun, pe care si-l vor gasi ei, de asta nu ma indoiesc, Tocmai pentru ca au atat de multe in comun. Racul va fi cel care sta mai in umbra in relatia lor de prietenie, Scorpionul fiind “creierul” si liderul absolut. Dar Racului ii da o senzatie de stabilitate, de care are atata¬† nevoie.

Capricorn plus Fecioara. Foarte practici si atenti la detalii, cei doi se inteleg foarte bine, sunt amandoi carcotasi si urasc superficialitatea. Vor sta ore intregi la taclale, barfind despre tot ce misca pe o raza de 100 de kilometri  in stanga si-n dreapta lor, dar asta ii va uni pana la urma. Ambitiosul Caporicorn va culege toti laurii, in timp ce mai discreta Fecioara va pune cap la cap totul, din culise.

STAI PE-APROAPEPrimeste newsletter-ul lunar InCabinaDeProba, direct in inbox!

Redescopera MODA, MODUL de-a fi senin si MODELUL preferat de pe catwalk.

Comentarii

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *