18 May

Cei mai ravniti: pantofii de la Bershka 2011

Unul dintre cele mai cautate branduri de imbracaminte&incaltaminte din lume, prezent in garderoba a milioane de fashioniste de pe toate meridianele, Bershka are magazine de prezentare, de cativa ani, si in Romania. Magazine, dar nu si in mediul online. Nu vei gasi un catalog cu preturile pantofilor Bershka, nici nu aveau nevoie de o astfel de promovare, daca ne gandim la vanzarile pe care le face oricum in magazine.

Am gasit totusi cateva modele de pantofi, propuse de stlistii de la Bershka pentru primavara-vara 2011 pe care vreau sa vi le prezint si voua.

Ca pantofii oxford se poarta cu obstinatie in 2011, atat la tinute business, cat si la outfituri mai putin formale, nu mai e un secret. Cei de la Bershka sunt fabricati din piele maro-roscata, cu toc si cu platforma din lemn sau cu toc imbracat in piele. Incaltamintea din piele intoarsa pe tonuri nude e insa vedeta acestei primaveri. Gasiti la Bershka balerini, cu pene,  extrem de comozi sau pantofi decupati, cu toc stiletto, pentru un look sexy.

Dar tie, cum ti se par propunerile stilistilor de la Bershka pentru 2011?

Pantofi oxford cu toc de lemn
Pantofi oxford vintage
Balerini din piele intoarsa, cu pene aplicate
Pantofi nude decupati

Comentarii

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *