26 Apr

Cele mai scumpe genti in 2011

In capul listei celor mai scumpe genti troneaza o creatie a casei de moda Louis Vuitton, mai exact o geanta Sofia Coppola, designer sub umbrela casei Vuitton, geanta fabricata din piele intoarsa. Costa 12.190 RON ($4,350).

Foto via louisvuitton.com

Scumpa este si  geanta de mana creata de Christian Dior, cu textura creponata, cu un design clasic. Pretul? 8.965 RON ($3,200).

Foto via saksfifthavenue.com

Geanta Chanel, cu romburi si cu lant ramane in topul celor mai scumpe genti si in 2011. Asa se explica faptul ca pentru o geanta Chanel trebuie sa scoti din buzunar nu mai putin de  8.520 RON ($3,040).

Foto via aloharag.com

Geanta marca Gucci, fabricata din piele de piton, pe tonuri de verde inchis, cu aspect retro si cu detalii de mare finete te costa o mica avere – 7.565 RON ($2,700), dar da o nota de prestanta outfitului tau.

Foto via net-a-porter.com

Daca alegi sa investesti intr-un brand cu adevarat classy, Prada e cu siguranta o alegere buna. O geanta creatie Prada te va costa 6.305 RON ($2,250). Te vei alege cu o geanta din piele moale, de miel, cu textura creponata, pe tonuri nude.

Foto via saksfifthavenue.com


Credeai ca gentile-plic sunt cu mult mai ieftine? Nu si cand vorbim de o creatie Alexander McQueen. Un astfel de clutch, cu detalii florale de inspiratie japoneza, cu inchizatoare metalica cu celebrul cap de schelet, costa 5.540 RON (1,195 GBP).

Foto via matchesfashion.com, polyvore.com


Comentarii

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *