24 Oct

Cercei in functie de forma fetei

O podoaba straveche, de care femeile nu se dispenseaza cu una cu doua, cerceii dau un look chic, sofisticat sau jucaus.

Am o prietena  care are o colectie impresionanta de cercei, pe care a ajuns sa si-i aranjeze pe culori, materialul din care sunt facuti, forma. Desigur ca se gaseste intotdeauna cate un mascul zeflemitor care sa se ia de colectia ei. Mie mi se pare insa un hobby cat se poate de firesc acela de a colectiona cercei, mai ales ca ai satisfactii imediate cand ii porti la outfitul potrivit.

Sa vedem insa ce cercei ar trebui sa alegem in functie de forma fetei.

Daca aveti fata rotunda, feriti-va de cercei foarte mari, cu forma circulara. Nu vor face altceva decat sa va evidentieze si mai mult rotunjimea chipului. Alegeti in schimb cercei lunguieti sau angulari, nu foarte mari, care sa dea iluzia unei fete mai lungi.

La fata ovala teoretic se potriveste orice tip de cercei, Micuti, din metale pretioase, cercei handmade supradimensionati, cercei circulari sau patratosi. Totul este sa ii asortati la outfitul pe care il alegeti. Si sa va puna in valoare stilul si personalitatea.

Unei fete lunguiete nu  i se potrivesc cerceii lunguieti. Va vor alungi si mai mult fata. Alegeti in schimb cercei micuti, cu filigran, din metale pretioase. Sau cercei cu clipsri, dispusi pe orizontala, pentru a da impresia unei fete mai late in preajma pometilor.

Pentru o fata patrata, alegeti cercei cu forme circulare, evitati-i pe cei cu forme angulare, care va vor accentua maxilarele proeminente.

Cat despre fata triunghiulara, cu fruntea lata, cu pometii proeminenti si cu barbia ascutita, cerceii care se potrivesc cel mai bine sunt tot triunghiulari, insa in oglinda. Cu baza jos si cu varful aproape de ureche. Asa se va crea un echilibru, fata va parea mai lata in partea de jos.

Comentarii

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *