3 Feb

Cerceii de festival

Da, ati citit corect, exista si acest tip de cercei, pe langa cerceii de party, cerceii de birou, cerceii de gala sau cerceii de vacanta. Cele care sunt abonate la festivalurile de muzica din tara si din strainatate, care nu sunt putine, pe timp de vara mai ales, stiu foarte bine despre ce vorbesc.

Cat despre cei care ii fabrica, acestia sunt adevarati artizani ai frumosului, acei oameni cu un acut simt estetic, care stau cuminti in spatele tarabei cu cercei si cutreiera tara in lung si-n lat, ca niste nomazi.

Cerceii de festival sunt de obicei extra-size, cat mai colorati si foarte haiosi, cu animalute, floricele sau cu motive celtice. Se potrivesc foarte bine cu evenimentul la care sunt comercializati, daca ii scoti din acest context devin nelalocul lor. Nu prea poti merge la biserica, de exemplu, cu o pereche de cercei cu oite in urechi.

Fabricati de artistii handmade in editie limitata, acesti cercei sunt, de multe ori, adevarate opere de arta, fiind lucrati cu migala si cu simtul artistic al artizanilor.

Foto via arcoleshop.com

Comentarii

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *