13 Oct

Cizme de motociclist – the wild you

Niciodata nu e prea tarziu ca sa-ti descoperi latura aventuroasa! Iar toamna e momentul perfect sa aduci un suflu nou, cu accente grunge, in garderoba. Pentru asta, poti incepe de jos, chiar de la incaltaminte.

Cu cizmele de motociclist in picioare, vei trai la maxim libertatea de miscare. Ce vine la pachet? Un look provocator, pe care ai libertatea sa-l indulcesti putin cu accesorii feminine.

Azi vreau sa va prezint doua modele de cizme de motorist, versiunea de toamna, respectiv versiunea de iarna. Ambele sunt incredibil de confortabile si usoare, in ciuda aspectului dur, butucanos, specific stilului de viata al motociclistilor.

Cizme Carmen

Cizme de motorist cu accente metalice, cu varf rotunjit, incaltamintea perfecta la o pereche de blugi skinny, pe tonuri de abanos, si la o geaca cu franjuri.

Foto via infinityshoes.com

Cizme ugg Kensington

Vrei liberatatea de miscare la picioare? Cizmele ugg ti-o garanteaza, intacta. Acum si in versiunea pentru motociclisti. Detaliile metalice, cu logo-ul UGG®, inconfundabil incrustat pe de o parte, designul minimalist si rafinat specific cizmelor ugg, pe de alta parte.

Foto via uguri.ro

Dar tu? Cum vei purta cizmele de motociclist in sezonul rece?

Comentarii

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *