22 Jan

Cizmele-jambiere, un trend care intoarce capetele

Cizmele-jambiere, un trend care intoarce capeteleAmazoanele din vechime fac ce fac si influenteaza ficare sezon al modei. De data aceasta, cizmele-jambiere, inspirate din stilul vechilor calarete, au aparut pe catwalk si, timid, au coborat si pe strazi. 

O alternativa mai jucausa la plictisitoarele cizme clasice, jambiera a fost primita, ca orice nou trend, cu suspiciune. Si daca e sa luam in considerare faptul ca ele scurteaza vizual picioarele, e lesne de inteles ca acest trend nu se potriveste oricarei siluete.

Cu influente din epoca napoleoniana, cizmele-jambiere sunt adesea ornate cu catarame de o estetica vintage, cu nasturei haiosi sau cu dantela.

Cizmele-jambiere, un trend care intoarce capeteleFoto via piperlime.com

Ca alternativa, exista modele exclusiviste de botine din lac, impodobite cu broderii si matasuri de inspiratie baroca. Totul e lucrat manual.

Cizmele-jambiere, un trend care intoarce capeteleFoto via maidestreasuries.blogspot.ro

Cizmele pe contrast alb-negru sunt printre cele mai populare modele printre iubitoarele de moda. Dar versiunea all-black e mai usor de asortat.

Cizmele-jambiere, un trend care intoarce capeteleCizmele-jambiere, un trend care intoarce capeteleFoto via amazon.com, hollyinheels.blogspot.ro 

Voi ce credeti? Cizmele-jambiere ar trebui trimise inapoi la Napoleon, sau dimpotriva sunt dragute si distractive?

Comentarii

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *