29 Sep

Cizmele mega inalte si gecile de aviator

“I believe I can fly”, asta isi spun femeile promovate de marii designeri ai zilelor noastre, femeile indraznete, cu atitudine, cu fler si cu simtul umorului. Femeile puternice si independente, care nu se sfiesc sa-si urmareasca visul. Pana in panzele albe. Femei imbracate in geci de aviator, cu parul balai pe spate si cu cizmele peste genunchi in picioare.

Nu e de mirare ca pe runway au defilat modele incaltate cu cizme peste genunchi, stramte pe picior, foarte sexy si provocatoare, lasand sa se vada coapsele si portjartierele de firma. Cizmele de care va spun ca au facut furori pe catwalk in sezonul toamna/iarna 2010 sunt din texturi diferite: de la lac, pana la piele sau chiar blana. La care se asorteaza de minune gecile de aviator, chiar daca purtatoarele lor nu au pilotat vreodata, pana la urma atitudinea conteaza.

Pe langa faptul ca sunt foarte calduroase si sexy, cizmele exagerat de inalte amintesc cumva de imaginea amazoanelor, a femeilor care doreau si chiar reuseau, chiar si in vremurile vitrege in care traiau, sa isi depaseasca conditia.

Iata propunerile Chanel si Burberry pentru sezonul toamna/iarna 2010.

Comentarii

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *