Skip to content

Cizmele UGG impermeabile, un obiectiv care poate fi atins

Cizmele UGG impermeabile, un obiectiv care poate fi atinsConfortabile, versatile si calduroase, cizmele UGG au totusi un defect. Nu sunt impermeabile in forma lor de baza.  

Ca orice alta incaltaminte din piele de oaie, cizmele UGG nu sunt concepute in mod special pentru climate bogate in precipitatii. Daca porti Uguri pe ploaie sau pe zapada, s-ar putea sa se pateze iremediabil. Nimic nu este mai dezamagitor decat sa detii o pereche de cizme UGG scumpe care arata vechi, murdare si decolorate, dupa doar o iarna. Din fericire, exista o solutie simpla la aceasta problema.

Odata cu achizitionarea unei perechi de cizme UGG este recomandat sa iti cumperi si un spray waterproof sau orice spray protector pentru piele. Cum Ugurile nu sunt impermeabile, sprayul e o necesitate. le va proteja de zapada/apa sau de sare/murdarie.

Cizmele UGG trebuie sprayate inainte de a le purta prima data si apoi sa continui sa le sprayezi o data sau de doua ori pe luna.

Un alt truc este sa alegi o culoare mai inchisa de UGG. Astfel, sansele de a se pata sunt semnificativ mai reduse.

Urmand sfaturile de mai sus, cizmele tale UGG preferate vor fi rasfatate si ingrijite, iar ele iti vor multumi mentinandu-se ani la randul intr-o forma de invidiat.

Cizmele UGG impermeabile, un obiectiv care poate fi atins

Foto via Uguri.ro

 

STAI PE-APROAPEPrimeste newsletter-ul lunar InCabinaDeProba, direct in inbox!

Redescopera MODA, MODUL de-a fi senin si MODELUL preferat de pe catwalk.

Comentarii

comments

One Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *