9 Dec

Clubul femeilor sigure. Welcome aboard!

iStockphoto.com

DILEMA. Se imbraca femeile singure altfel decat cele combinate? Inclin sa cred ca da. Asta pentru ca, fie ca recunosc, fie ca nu, principala lor preocupare este sa gaseasca un partener.

Cand spun “femei singure” nu ma refer nici la femei nefericite, nici la femei frustrate, nici resemnate. Pana la urma e doar o chestie de conjunctura. Plus ca ai cateva avantaje notabile fata de o femeie pe care o asteapta sau care isi asteapta cuminte barbatul acasa.  In primul rand, ai mai mult timp pentru tine. Timp in care te poti ingriji, poti sta ore intregi la taclale cu prietenele, poti face shopping destrabalat si cate si mai cate.

Plus ca da, singura fiind, iesi mult mai des in oras. Pentru a vedea si pentru a fi vazuta. Ca doar n-o sa vina muntele la Mahomed!

Si acum e acum, sa vedem cum te imbraci cand iesi cu prietenele. Daca esti mai baietoasa, renunta la outfiturile tale lalai si la tunsorile baietesti. Chiar daca esti cea mai buna prietena a baietilor, nici unul dintre ei nu se va uita la tine ca la o femeie adevarata.

Daca porti de exemplu un cardigan tricotat, accesorizeaza-l cu o curea care sa iti puna in evidenta talia. Poarta mai des pantofi cu toc, picioarele iti vor parea mai lungi si mai sexy. Iarna, renunta la gecile de fas scurte, care te fac sa arati ca un gogsar umblator. Poarta mai bine geci stramte, cu guler de blana, pentru un look mai feminin. Indrazneste sa porti haine care iti dezvelesc o particica de piele – nu prea multa, sa nu dai in vulgar.

Astfel nu vei mai fi singura pentru mult timp!

Comentarii

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *