12 Jun

Coafuri impletite sau cum sa traiesti la maxim vara fara grija parului

Coafuri impletite sau cum sa traiesti la maxim vara fara grija paruluiDaca acum cativa ani erau considerate coafuri de scolarite, iata ca vara 2012 aduce in prim-plan zeci de modele de coafuri impletite, pe care le-au adoptat cu entuziasm celebritatile, de pe plajele insorite pana pe covorul rosu.

Nu e de mirare ca au coborat si in strada, printre tinerele satule de freze sofisticate, care au adorat din prima acest stil.

Se potrivesc de minune parului mediu sau lung, dar cu cateva extensii bine plasate se pot bucura de impletituri si fetele cu par scurt. Punctul de pornire pentru aceste coafuri impletite a spalarea parului si folosirea unui spray pentru volum, care sa dea parului textura matasoasa si aspectul lucios dupa care tanjiti. Recomand sprayul pentru volum de la Tony& Guy.

Daca va doriti un look de Ileana Cosanzeana, versiunea moderna, pe care il puteti adopta atat in ocazii formale, ca si la un party exclusivist, pe strada, la o iesire cu prietenii sau pe plaja, optati in aveasta vara pentru coafurile cu impletituri. Veti obtine  nu numai un look wild, foarte feminin, ci si o totala lipsa de griji, care va va lasa libertatea de a trai la maxim zilele de vara. Enjoy!

Foto via twohairstyles.com, hairstylespopular2012now.blogspot.roCoafuri impletite sau cum sa traiesti la maxim vara fara grija paruluiCoafuri impletite sau cum sa traiesti la maxim vara fara grija paruluiCoafuri impletite sau cum sa traiesti la maxim vara fara grija parului

 

Comentarii

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *