14 Dec

Constance Jablonski sau ce are tenisul cu femeile frumoase

Nu stiu cum se face, dar parca cele mai frumoase femei din lume se lipesc de acest sport, mai mult decat de altele. N-o sa va enumar aici toate femeile frumoase care au devenit nume in tenis, pentru ca apoi sa se axeze pe un capital de imagine urias.

Si Constance Jablonski, modelul francez in varsta de 21 de ani, a fost atrasa de acest sport, pe care l-a practicat la nivel profesionist, timp de 9 ani. A avut de ales intre tenis si modelling. Rezultatul? A intrat in plin in lumea sclipitoare a modei, devenind una dintre cele mai noi imagini ale casei Estée Lauder. Chipul senin si trupul de felina i-au adus repede faima, fiind clasata de cei de la Models.com pe locul 6 printre modelele lumii.

A defilat in zeci de show-uri pe catwalk, in cadrul Saptamanilor Modei de la Londra, New York, Paris si Milano, a aparut in campanii fashion celebre: D&G, Donna Karan, Calvin Klein, Hermes, Nine West, Max Mara, Barneys, Topshop, Tse, H&M, Bally, GAP, Moschino sau United Colors of Benetton, dar si in numeroase editii ale revistei Vogue.

Daca a facut alegerea castigatoare atunci cand a ales sa devina model si sa abandoneze tenisul, asta numai ea stie cu adevarat. Cert este ca tenisul exercita o atractie aparte asupra femeilor frumoase, poate si pentru ca nu deformeaza corpul, pastrand intacte formele feminine, spre deosebire de alte sporturi.

Foto via style.com

Comentarii

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *